EN: Op weg naar groei: opening van twee vestigingen in Noord-Amerika

ISD Group zal in de toekomst ook beschikbaar zijn voor klanten en geïnteresseerden op andere locaties: Atlanta en Charlotte in Noord-Amerika. Met de opening van deze twee nieuwe vestigingen breidt de softwarefabrikant ISD Software und Systeme GmbH uit de Ruhr-metropool Dortmund zijn wereldwijde aanwezigheid verder uit.

De softwarefabrikant ISD Software und Systeme GmbH zet de groei van de afgelopen jaren voort: naast de tien vestigingen en dochterondernemingen in Europa heeft de ISD Group nu ook een dochteronderneming in de Verenigde Staten opgericht. Door de Corona Pandemie heeft de opening van de nieuwe kantoren nog wat vertraging opgelopen, maar de gebruikelijke service voor klanten en geïnteresseerden is vanaf nu al beschikbaar.

"We gebruiken de twee nieuwe locaties niet alleen om dichter bij onze prospects en klanten te komen. Onze visie is om de processen en bedrijven in de CAD-engineeringsector wereldwijd succesvoller te maken met onze softwareoplossingen. Dit omvat ook de snelle implementatie van de eisen van de klant, het ter beschikking stellen van branchespecifieke kennis, eigen opleidingen en hoogwaardige service - direct ter plaatse", benadrukt Dr. Markus Grunwald, technisch directeur van ISD.

ISD-software en Systeme GmbH - grote vraag naar HiCAD en HELiOS

"De internationale uitbreiding betekent een enorme groeimogelijkheid voor hightech 3D CAD/BIM software buiten de Europese markt", zegt Managing Director Sales Michael Strucker. "Vooral de sterke vraag naar onze producten in Noord-Amerika is een drijvende kracht achter onze beslissing. We volgen dit op met deze stap. Het zijn immers juist de innovatieve sectoren van de installatietechniek en de speciale machinebouw, die een hoog exportpotentieel hebben, die vooral profiteren van de voordelen van onze multi-industriële 2D/3D-compatibele, geïntegreerde CAD-software", zegt de bedrijfsleider van de afdeling Verkoop.

Naast de machinebouw de gevelbouw een andere pijler vormen, legt Michael Strucker uit: "Samen met onze samenwerkingspartner 3A Composites hebben we de succesvolle HiCAD Alucobond software voor de gevelindustrie in Europa ontwikkeld. Met de opening van het kantoor in de VS willen we ook op dit gebied tegemoetkomen aan de behoeften van onze Amerikaanse klanten".

 

Contactpersoon Noord-Amerika

Robert Wierts, Executive Director Sales & Business Development US & EM vanuit ons hoofdkantoor in Dortmund, Duitsland, zal het management van de filialen in Noord-Amerika worden overgenomen. Contact: usa@isdgroup.com

Voor Sales & Business Development US & EM vanuit ons hoofdkantoor in Dortmund, Duitsland, zal het management van de filialen in Noord-Amerika worden overgenomen. Neem contact met ons op: usa@isdgroup.com

ISD Atlanta
ISD Group USA Inc.
5126 South Royal Atlanta Drive
Tucker, GA 30084 / USA
Phone: +1 770 349 6321

ISD Davidson
ISD Group USA Inc.
Two Harbour Place,721 Jetton Street,
Suite 325 Davidson, NC, 28036
Phone: +1 770 349 6321